top of page

Steun ons door lid te worden, via een donatie of als vrijwilliger.

New Ethics is een vzw die zoveel mogelijk mensen informeert, sensibiliseert en overtuigt om vegan te gaan leven. We proberen in deze missie zo open en toegankelijk mogelijk te zijn. Dit omdat we enerzijds overtuigd zijn dat we zo zoveel mogelijk personen bereiken. Anderzijds omdat dat gewoon juist aanvoelt. Deze redenen waren in 2018 het uitgangspunt om New Ethics op te richten en deze redenen zijn nog steeds onze drijfveer. Gedurende deze periode is ons team reeds aanzienlijk gegroeid en we zijn elk teamlid enorm dankbaar.

 

New Ethics vzw wordt 100% op vrijwillige basis gerund. Niemand wordt betaald, alle inkomsten gaan dus integraal naar campagnes, nieuwe initiatieven … Er zijn namelijk nog véél zieltjes die slachtoffer zijn van niet geïnformeerde zieltjes. Laat dat laatste nu net een drijfveer zijn voor onze expansiedrang.

Dus doen we graag een beroep op jou, beste lezer.es. We geven je graag enkele opties om je steentje bij te dragen zodat we zoveel mogelijk medemensen kunnen warm maken om meer empathisch te gaan leven.

 

1.  Eénmalige vrije bijdrage

 

Dit kan via overschrijving op IBAN: BE19 0689 0898 5512 of via PayPal:
 

2. Structureel ondersteunen.
We werken momenteel enkele formules uit voor lidmaatschap. Binnenkort meer info op deze pagina.

 

3. Vrijwilliger worden

•       Meehelpen aan het magazine?

•       Meehelpen op Vegan A’fairs?

•       Meehelpen met de voorbereiding van of op Vegamping festival?

•       Zelf een fantastisch idee dat je met een boel enthousiastelingen wil waarmaken?

Neem contact op via info(at)newethics.be.

 

We danken je alvast voor het vertrouwen en we beloven het beste van onszelf te blijven geven. Voor dier, natuur en medemens.

PayPal ButtonPayPal Button
bottom of page